Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Olla
Thursday, December 13, 2012 | 12:54 AM | 0 comments
Assalamualaikum dear blog :) Selamat tengah hari semua <3 Dah makan ? Ohh cerita pasal makan , Me had a big problem to face , urghhh >..< Like seriously me nak kurus macam girl dekat atas ni :( Hurm nak sangat tapi perut ni yang tak boleh nak control makan tuu , urghh big tension --" Tapi Inshaallah me try betul2 untuk dapat bentuk badan yang sangat cantik macam dekat atas ni , Inshaallah , Doa kan me k guys , Nak sangat badan molek molek sbb kita kan perempuan and perlu sentiasa nampak cantik , Penting tuu guys <3 Okay , byeeee

XOXO
RARA <3

TITLE; Assalamualaikum My Blog
Monday, December 10, 2012 | 10:47 PM | 0 comments
 Hello earth :) Hahh long time no see hahh, jujur i say that i still need you wahai blog even i ada twitter :"( A lot of thing happen to me , but siapa yang nak dengar cerita kita kalau kita selalu je ada masalah nak nak masalah kita tu berpunca daripada diri kita sendiri , Ya Allah kuatkan lah hati hamba mu ini :)

I memang suka kawan dengan lelaki tapii bila lelaki tu dah rapat sangat dengan kita automaticly perasaan suka tu akan timbulkan  Hurmmm , WhatTheHell --" macam akem , saifuddin , alip semua i layan but only as friends :( Tapi yang i suka mereka boleh buat i happy , at the same time yang patut buat i senyum,gelak,and whatever the boy who was in relationship with me in a long times namee Mr.Y :( Where is he ?? Hurmmmm dia kerja kerja kerja and kerja , arghhhhh >..< Hate Hate Hate tapi nak buat macam mane dia bukan org senang macam kita semua , Okay me understand sokay but me sunyi , That why lah I cari Mr.Blog I balik <3

Okay enough with my silly sad story btw see my new look page :) awesome rite ? Hahaha Of Couse :) You like ? Ohh Ohh me 100% likes , hahaha , what a shit me is , hahaha , btw sekejap jer dah nak ending 2012 rite ? times go too fast --" And tahun depan I dah tingkatan 5 , What the Hell SPM kot , setahun jer nak duduk sekolah ,lepas tu alam "U" wowwww <3 Tahun depan last pakai baju sekolah , Hahaha can trust ?shit...Hahaha btw mom and dad dah keluar a lot of money to bring me to tuition ,seminar and what ever and me must balas balik jasa jasa mereka dengan bagi mereka 9A+ , Inshaallah , Doa kan rara k , Okay guys , sampai sini jer ,

XOXO
RARA <3